Nederlands

Center Parcs De Vossemeren: samen genieten in natuurrijke omgeving

Center Parcs De Vossemeren: samen genieten in natuurrijke omgeving
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zin om er even lekker uit te zijn, van een weekendje weg te genieten of zelfs een midweek of hele week vakantie te vieren? Bij Center Parcs De Vossemeren in Lommel beleef je samen met je partner, gezin, familie of vrienden een fijne tijd samen in een groene, natuurrijke omgeving. Op het park is voor je hele gezelschap van alles te doen. Daarbij ervaar je ook nog eens de heerlijke rust en ontdek je de prachtige natuur in en rondom het park.

Je verblijft bij Center Parcs De Vossemeren in een comfortabele comfort cottage of kiest voor extra luxe in een premium of VIP cottage. En je kunt er zelfs een Wonders of Nature cottage boeken, waarin je allerlei wonderlijke natuurfenomenen ontdekt, met unieke themakamers geïnspireerd door allerlei natuurverschijnselen.

Voordelig verblijven bij Center Parcs De Vossemeren via Social Deal

Wil je voordelig op het park verblijven met je gezelschap? Op Social Deal vind je geregeld scherpe deals voor een verblijf bij Center Parcs De Vossemeren. Je vindt bij ons vaak meerdere arrangementen en mogelijkheden, variërend van 2, 3 of 4 overnachtingen tot zelfs een midweek of week weg. Door hier je vakantie te boeken bespaar je aanzienlijk op je verblijf, terwijl je ook nog eens profiteert van luxe accommodaties op het park.

Verblijven bij een ander Center Parcs park?

Benieuwd naar de andere locaties van Center Parcs? Ook voor de andere parken van Center Parcs vind je geregeld topdeals op Social Deal. Ontdek de mogelijkheden bij de andere parken en geniet van een topdeal! 
De ligging en omgeving
Trek je graag de natuur in tijdens vakanties en weekendjes weg? Bij Center Parcs De Vossemeren geniet je van een prachtige bosrijke omgeving en het park is ook nog eens gelegen aan twee wonderschone meren, die volop gelegenheid voor waterpret bieden. 

Vlak buiten het park vind je bovendien de Lommelse Sahara, een uniek natuurgebied dat erom vraagt om verkend te worden. Wandel door het woestijnlandschap, de naaldbossen en langs de vennen, en vergeet ook zeker niet om de imposante uitkijktoren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over het gebied. Ook voor kinderen is een bezoek aan de Lommelse Sahara boeiend; er is een avontuurlijke kinderwandeling en er is een speelbos met leuke speelelementen te vinden waar je op iedere wandelroute langs komt.

De Lommelse Sahara is zelfs nog maar een klein stukje van het enorme uitgestrekte natuurgebied Bosland. Wie nog meer natuur wil verkennen hoeft zich dan ook geen moment te vervelen. Ga je liever even winkelen of cultuur opdoen in een stedelijke omgeving? Bezoek dan het nabijgelegen Lommel en geniet van diverse bezienswaardigheden en de leukste winkels. Lommel is namelijk niet voor niets dé winkelhoofdstad van Noord-Limburg. Je shopt hier zowel bij bekende ketens als karakteristieke boetiekwinkeltjes.
De parkfaciliteiten

Tijdens je verblijf op het park zal het je aan niets ontbreken. Er is een supermarkt te vinden waar je al je dagelijkse benodigdheden kunt scoren en er is zelfs een winkel waar je terecht kunt voor kleding, schoonheidsproducten, speelgoed en souvenirs. Daarnaast zijn er maar liefst vijf verschillende restaurants op het park te vinden, waar je onder andere kunt smullen van pasta's, pizza's, grillgerechten, royale buffetten, knapperige frites en heerlijke snacks.

Eet je liever iets in je eigen cottage? Dan kun je gebruikmaken van de bezorgservice van het park. Zo haal je gemakkelijk ontbijt, boodschappen, pizza's en diverse table cooking opties zoals gourmet of grill in huis. Zo is je verblijf nog relaxter!

Naast al dit eet-, drink- en winkelplezier is er op en rondom het park van alles te doen en beleven. Zo kun je op de meren allerlei wateractiviteiten ondernemen, zijn er diverse outdoor sporten en spellen, maar vind je bij De Vossemeren ook indoor vermaak voor de regenachtige dagen. En voor de jongere bezoekers zijn er natuurlijk ook allerlei gave activiteiten om ze te vermaken. Uiteraard mag ook een bezoekje aan het befaamde zwemparadijs van Center Parcs, Aqua Mundo, niet ontbreken tijdens je verblijf!

Voordelig uit eten in de buurt van het park

Wil je een keer buiten het park een hapje gaan eten? Via Social Deal ontdek je de smakelijkste dinerdeals en ga je voordelig uit eten in de regio. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hieronder het aanbod en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk etentje!

Aqua Mundo De Vossemeren
Een bezoekje aan Aqua Mundo De Vossemeren is eigenlijk onmisbaar tijdens je verblijf op het vakantiepark. Dit gave zwemparadijs is een heus fenomeen onder bezoekers van de Center Parcs parken en biedt waterpret en zwemplezier voor elke generatie. Met een gevarieerd aanbod aan baden en waterattracties ben je hier zeker voor langere tijd zoet!

Een unieke attractie bij deze Aqua Mundo is de Monkey Splash. In deze glijbaan suis je met 30km/u naar beneden terwijl je 13 meter boven het golfslagbad uitkijkt in een doorzichtig gedeelte. Vervolgens beland je in een flinke trechter, waarin je een aantal keer ronddraait voordat je verder naar beneden glijdt en een flinke plons maakt in het eindbad. Een onvergetelijke belevenis!

Vanuit de Monkey Splash ga je snel door naar de iconische wildwaterbaan. Laat je meevoeren terwijl je op ontdekkingsreis gaat door een tropische setting vol met palmbomen en exotische planten. Verder ontdek je bij Aqua Mundo De Vossemeren meerdere glijbanen, een snorkelbad waar je tropische vissen kunt spotten, een golfslagbad en fijne bubbelbaden. 

Vergeet ook niet om eens lekker mee te dobberen in de Lazy River, een gemoedelijker alternatief op de wildwaterbaan. En ook voor kinderen is in Aqua Mundo De Vossemeren volop waterpret te vinden, met een fijn kinder-doe-bad vol met leuke speelelementen.

Kun je niet genoeg krijgen van comfortabele overnachtingen buiten de deur?

Bij Social Deal ontdek je de allerbeste deals bij hoogwaardige hotels, de mooiste vakantieparken en de leukste campings. Geniet van één of meerdere overnachtingen, ontdek nieuwe steden en streken en onderneem de leukste uitjes. Of je nu alleen reist, met je partner, vrienden of familie, Social Deal heeft de ideale overnachtingsdeal voor jou.